Ingenieria Transparente Ingenieria Transparente Ingenieria Transparente

Jeg ved ikke, om et nyt tilbud eller ej.

”Så kom januar Celtic kommer til at gå igen. 2 At miste Dembele til Lyon var en kæmpe slag for Celtic ”Brendan vil sige til hans bord,’Jeg vil have nogle af denne £ 19.75million og jeg ønsker at investere det i teamet’. ”Så de er kun kommer til at blive stærkere.”
Chelseas transfer forbud vil have en stor indvirkning på Maurizio Sarri fremtid som leder, mener talkSPORT pundit Simon Jordan.

The Blues er blevet forbudt af FIFA fra at underskrive nye spillere for de næste to transfer vinduer – indtil sommeren 2020 – efter at overtræde regler omkring underskrivelsen af ​​ungdomsspillere. Efter en undersøgelse af Chelseas underskrivelse af fremmed under-18 spillere, især tidligere angriber Bertrand Traore, verdens styrende organ siger det konstateret overtrædelser i tilfælde af 29 signings. 1 Hvad betyder Chelseas transfer forbud betyde for Eden Hazard?

Vil Blues lade deres stjerne mand forlade, hvis de ikke kan underskrive en erstatning? Premier League-klub har sagt, de vil anke afgørelsen, som kunne give Chelsea mulighed for at underskrive spillere denne sommer, selvom det er stadig uklart. Barcelona så deres straf skubbet tilbage et år, hvor den spanske klub anket en lignende FIFA forbud, der giver dem mulighed for at tilmelde Luis Suarez, Ivan Rakitic, Jeremy Mathieu, Claudio Bravo og Marc-Andre ter Stegen.

Men mens mange kan være undrende, hvordan det vil påvirke Chelseas rekruttering, tidligere Crystal Palace ejer Jordan mener, at det vil have en stor indflydelse på Sarri fremtid i gebyr. Den italienske boss er under pres i Stamford Bridge hotseat efter en forfærdelig køre form og forud for en kørsel af afgørende spil – startende med søndagens EFL Cup-finalen mod Manchester City. En anden nederlag til City – efter deres 6-0 ydmygelse tidligere i denne måned – kan betyde enden for Sarri.

Eller det kunne have, i henhold til Jordan, der mener Chelsea kan have noget valg til at holde sig med chefen nu, da ingen anden topleder ønsker at erstatte ham, hvis de ikke kan underskrive nogen nye spillere. ”Det vil få betydning for Chelsea,” Jordan fortalte talkSPORT vært Jim White. ”Det vil tvinge dem til enten bor hos Sarri eller træffe beslutninger knæ jerk. ”Ingen leder af nogen reel betydning i verden fodbold vil ønske at komme og styre et hold med ingen kontrol over sin retning eller rekruttering.” SENESTE FODBOLD NEWS ON talkSPORT.COM GOSSIP Man United flytte til Juventus es, Arsenal til at lande wonderkid, plus Spurs opdatering LIV-LEY TING Jake Livermore redskaber fremragende skud som West Brom kant forbi Birmingham 3-2 IKKE rode rundt Claude Makelele engang lovet at sætte Barcelona legende på hospitalet live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Levende stream kommentar og bekræftet hold Lev på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy endelig at smadre fremmøde rekord meget venlig Man United til at betale Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjær udnævnelse ny æra fodboldforbund meddeler, Mark Billingham som nye administrerende direktør gribe Premier League ledere parat til at tage hold fra banen i tilfælde af racisme Bad om hans professionelle mening om FIFAs dom, Jordan tilføjede: ”Det skal gøres. ”Der er så dårlig praksis i fodbold, der er sådan et brud på pagter og ulovlige betalinger og incitament til forældre, at noget skal gøres for at stoppe dette. ”Det handler om incitamenter, der leveres til tredjemand, ligesom forældrene. Tilbage i dag, da Wayne Rooney skulle underskrive for Manchester United var der rygter hans agent var hoppende huse off sin mor og far.

Det handler om den slags praksis. ”FIFA lavet en holdning nylig siger de ville slå ned på agenter, og Chelsea har fået en politik, som er meget aggressiv på udviklingen ungdom foran, og der er en masse påstand om, hvor mange penge de har gjort fra handel ungdomsspillere – rygter til at være omkring £ 150millon. ”Nu, hvis de ikke har fået en beredskabsplan, så Bruce Buck bør tages ud af ryggen og skudt. Fordi i sidste ende de har kendt dette kommer i to år.””Det skal gøres.

Der er så dårlig praksis i fodbold.”’Det handler om incitamenter til tredjeparter som forældre.’’En appel kan føre til noget større for Chelsea 1xbet.footballresultstoday.org.’@ SJOpinion10 siger FIFA har ret til at udlevere #CFC en fin og overførsel forbud. pic.twitter.com/lWYwSJY2vD – talkSPORT (@talkSPORT) 22 februar 2019
1 Cesc Fabregas er tvunget ind i en Barcelona trøje af Carles Puyol og Pepe Reina Cesc Fabregas har insisteret billeder af ham i en Barcelona trøje efter Spaniens VM sejr betyder ikke, han er klar til at forlade Arsenal.

Fabregas, der har været forbundet med et skifte til Nou Camp hele sommeren, blev tvunget til at bære skjorten af ​​spanske holdkammerater og Barcelona spillere Gerard Pique og Carles Puyol under landets post–VM festlighederne i Madrid. Billederne har yderligere næring rygter om, at Gunners skipper er indstillet til at forlade klubben denne sommer, men den 23-årige har spillet ned sådanne forslag. ”Der er tidspunkter, vi ikke engang ved, hvad vi gør, så alt kan blive tilgivet, ‘sagde Fabregas.’ Det er ting, der sker på særlige øjeblikke.

Jeg tror ikke, det burde være gået på om meget mere, fordi det var bare en anden anekdote om en stor aften, en stor fest. “Pepe [Reina] tog mig der [til foran scenen], sandheden er, at jeg ikke vidste noget lignende skulle ske, og så jeg blev lidt overrasket.” Først troede jeg det var et flag eller noget, men det er ikke noget. Du var nødt til at nyde det, og hvis det er en måde at have det sjovt, det er ikke noget.” Fabregas menes at favorisere et skifte tilbage til de catalanske giganter, da kommer gennem klubberne ungdoms rækker, og selv om han dedikerede sin VM-vindere medalje til Arsenal, han stadig nægter at forpligte sin fremtid til det nordlige London-klubben. “jeg tror nu mindre sagde om emnet jo bedre, fordi disse ting er værre for alle, når de kommer frem i lyset og folk taler mere om sagen,” tilføjede han. “Lige nu er vi nødt til at være meget rolig og hvad der vil være vil være.”

Evertons manager Marco Silva håber at holde Idrissa Gueye trods interesse fra Paris Saint-Germain. Gueye har afleveret en skriftlig anmodning om overførsel efter karameller slået ned en £ 21.5million bud fra den franske klub. 2 Idrissa Gueye er en regualr forret til Everton Midtbanespilleren, 29, mistede Evertons 1-0 sejr over Huddersfield med en lyske skade på tirsdag.

Og Silva ikke er blevet fortalt om eventuelle nye bud på hans stjerne mand. ”Han havde et mindre problem med hans lyske,” sagde Silva efter Richarlison tidlige mål løftede Everton op til ottende i tabellen. ”Vi forsøgte at være ærlig med jer alle, og med vores fans. Efter kampen forsøgte jeg at finde ud af, om noget nyt er sket, fordi jeg havde forventet dit spørgsmål, og der er ikke noget nyt.

2 Marco Silva håber Idrissa Gueye forbliver på Goodison Park ”Han har et mindre problem med hans lyske. Ingen nye tilbud og forhåbentlig kan han fortsætte med os. ”Jeg ved ikke, om et nyt tilbud eller ej. Ingen har fortalt mig.

Vi var på hotellet i aftes forberede spillet, fuldt fokuseret på kampen. Sidste fodbold nyheder MANGLER bhoys Celtic utrolige hold, hvis de havde holdt Van Dijk, Wanyama og topstjerner fredag ​​sjove Spurs kult helts løssluppent hurtig tænkning, da Christian Gross fangede ham ud DOMMEN Man United har gjort ‘uundgåelige fejl’ ved at udnævne Solskjær – Simon Jordan ‘ han har gjort HANS BIT’ Tidligere Skotland chef siger, at han ville give Adam Johnson en ‘ny chance’ sønderlemmende ‘jeg er glad for Solskjær fik United job …

Publicar un Comentario

Tu email nunca será publicado o compartido. Los campos requeridos están marcados con un *

*
*

Puedes usar estas etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recibe información actualizada en: